20 Aralık 2014 Cumartesi

FINE ART SANAT BİRLİĞİ ANLAMLI BİR PROJEYE DAHA İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR…

FINE ART SANAT BİRLİĞİ 
ANLAMLI BİR PROJEYE DAHA İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR…
FINE ART SANAT BİRLİĞİ SOSYAL  SORUMLULUK PROJESİ FARKINDALIK RESİM & SERAMİK SERGİSİ OTİZM VAKFI YARARINA
Fine Art Sanat Birliği anlamlı bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.
Sanatın topluma öncü olmasından yola çıkan birlik Sosyal Sorumluluk Projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.
Sanatçı ve Küratör Funda Tümer öncülüğünde aylar önce hazırlıklarına başlanan sergi 09 - 20 Ocak . 2015 tarihinde Transparan Sanat Galerisi ‘nin ev sahipliği ile Ankara’da sanat ve hayırseverler ile buluşacak.
Sergi’ de birbirinden değerli ve başarılı 7 sanatçı ile bir de Otizm Öğretmeni yer alacaktır.
Ressam Bora Dervişoğlu, Ressam Erdinç Sakin, Ressam Fehnur İpek, Ressam Mürüvet Eser Sarı, Seramik Sanatçısı ve Ressam Funda Tümer, Seramik Sanatçısı Ersoy Yılmaz, Seramik Sanatçısı Özgün Güneş Yılmaz ve Otizm Öğretmeni Gökhan Terzioğlu’nun katılımları ve eserleri ile gerçekleşecek olan serginin geliri Otizm Vakfı’na bağışlanacaktır.
SERGİNİN AMACI
Serginin amacı, Otistik bireylerin sağlık ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını, erken teşhis ve tanı olanağı, eğitim ve öğretim çağındaki bireylerin uygun ve nitelikli yöntemlerle eğitim ve mesleki eğitim almalarını, normal bireyler ile sosyal, kültürel, yetenek arttırıcı etkinlikler ile spor, hayvancılık ve tarımla uğraşmalarını, doğa ve toplumla kaynaşmalarını, faaliyetlerin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi için araştırmalar yapılmasını, kimsesiz veya bakımı aileleri tarafından yeterince sağlanamayan otistik bireylerin devamlı himaye ve kontrol edilmesini, tedavisi sürenlerin vakfın nezdinde kurulacak yaşam merkezinde ömür boyu bakım ve barınma imkanı sağlamak olan Otizm Vakfı’nın sesi olmaya yardımcı olmak toplumda OTİZM ‘e dikkat çekerek FARKINDALIK sağlamak ve maddi olarak bir parçada olsa destek olabilmektir.
              S P O N S O R L A R

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder